-->

Waspada, Kopi Luwak Palsu!

WASPADA KOPI LUWAK PALSU...!!!

Udin mertamu nang omahe Bambang disuguhi kopi.Jarene Bambang kopine uenak tenan....
Udin akhire nyruput kopi soale penasaran rasane...

Udin : "Iki kopi opo tho yo..kok rasane rodo kecut..?"
Bambang : "Iku kopi istimewa, meh podoambek kopi luwak sing larang regane iku."
Udin : "Ooo..ngono tho, kopi opo jenenge..?"
Bambang : "Kopi Kucing, aku gae dewe.."
Udin : "Opo iyo, kok jenenge Kopi Kucing.?"
Bambang : "Soale diolah lewat kucing, kopi luwak kopine dipangan luwak ndisik sak durunge diolah, kopi kucing iki dipangan kucing sak durunge diolah dadi kopi bubuk. Aku terinspirasi karo kopi luwak iku, tapi ben gampang aku gae kucing ae.."
Udin : "Kucing gelem mangan kopi tha, mbang.?"
Bambang : "Sa'jane yo ora, kopine tak gerus kasar, trus tak campur iwak asin, mari ngono tak pakakno kucing."
(Udin weteng'e wis mulai rodo mules..)
Udin : "Terus, piye proses'e mbang...?"
Bambang : "Kopine kan metu bareng telek kucing, gerusan kopine disaring, dikumbah, terus dipepe sampek gariiiiiing, terus digiling maneh sampek alus.. Lha iki kebeneran awakmu sing pertama nyobak Kopi Kucing,wong yo durung onok sing tak suguhi Kopi Kucing iki. Aku dewe arep nyobak, ko yo ga kolu... Piye rasane Kang Udin,..?"
Udin : ". kampreeeettttt tenaaann... asemmmm koweee.....!!! Iki dudu Kopi Kucing, mbang....Tapi telek kucing...
Bambang : ngguyu kemekel nang njero ati.........
gegegegegrrrrr

Related Posts

Post a comment

Subscribe Our Newsletter